Op1 gemist? Milena en haar gezin zitten ondergedoken op zolder bang om uitgezet te worden

Op1 gemist? Milena en haar gezin zitten ondergedoken op zolder bang om uitgezet te worden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Milena</em> en haar gezin zitten ondergedoken op zolder bang om uitgezet te worden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Milena leeft al twee jaar samen met haar gezin op zolder, ze zit ondergedoken omdat ze is uitgeproduceerd. "Je doet het voor je veiligheid, je kan niets anders", aldus Milena. Eliza Tsjoepieva is samen met de 14-jarige Milena een petitie gestart die moet voorkomen dat Milena met haar gezin wordt uitgezet. "Milena is Nederlands, ze hoort in dit land en haar familie loopt gevaar in het herkomstland", aldus Tsjoepieva. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Milena en haar gezin zitten ondergedoken op zolder bang om uitgezet te worden

Milena leeft al twee jaar samen met haar gezin op zolder, ze zit ondergedoken omdat ze is uitgeproduceerd. "Je doet het voor je veiligheid, je kan niets anders", aldus Milena. Eliza Tsjoepieva is samen met de 14-jarige Milena een petitie gestart die moet voorkomen dat Milena met haar gezin wordt uitgezet. "Milena is Nederlands, ze hoort in dit land en haar familie loopt gevaar in het herkomstland", aldus Tsjoepieva.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Milena en haar gezin zitten ondergedoken op zolder bang om uitgezet te worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV