Ben van der Burg in Op1 over dreiging sluiten Thialf: "Unieke plek in de wereld, het is Mekka"

Ben van der Burg in Op1 over dreiging sluiten Thialf: "Unieke plek in de wereld, het is Mekka"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Ben van der Burg in <em>Op1</em> over dreiging sluiten <em>Thialf</em>: &quot;Unieke plek in de wereld, het is Mekka&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Schaatstempel Thialf dreigt te moeten sluiten. Schaatskampioenen Gianni Romme, Ben van der Burg en Douwe de Vries komen op voor de plek waar zij het ijs vaak genoeg hebben berreden. "Dat is een unieke plek in de wereld, het is een Mekka", aldus van der Burg. Ze kunnen er dan ook met hun hoofd niet bij dat deze unieke plek zou moeten sluiten omdat er geen geld ingestopt kan worden. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ben van der Burg in Op1 over dreiging sluiten Thialf: "Unieke plek in de wereld, het is Mekka"

Schaatstempel Thialf dreigt te moeten sluiten. Schaatskampioenen Gianni Romme, Ben van der Burg en Douwe de Vries komen op voor de plek waar zij het ijs vaak genoeg hebben berreden. "Dat is een unieke plek in de wereld, het is een Mekka", aldus van der Burg. Ze kunnen er dan ook met hun hoofd niet bij dat deze unieke plek zou moeten sluiten omdat er geen geld ingestopt kan worden.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ben van der Burg in Op1 over dreiging sluiten Thialf: "Unieke plek in de wereld, het is Mekka" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV