Andere Tijden over Circus Renz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden over Circus Renz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden over Circus Renz gemist? Bekijk hier de hele uitzending Circussen, ooit toonbeeld van opwindend amusement, houden zich steeds moeilijker staande. Zo ook het ooit fameuze Nederlandse Circus Renz. HoogtijdagenAndere Tijden duikt in de geschiedenis van dit circus, dat zijn hoogtijdagen beleeft in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. HartstochtMet clown Milko, een heuse spreekstalmeester en natuurlijk trapezemeisjes. Een familiecircus waar hartstocht voor het circusvak hand in hand gaat met de liefde voor dieren. DramaAan drama geen gebrek: een noodlottig koolmonoxide-ongeval, een faillissement, een wederopstanding en hulp uit onverwachte hoek. Tot het doek valt. RTL Boulevard gemist? Hans Klok komt met nieuwe dinnershow genaamd Vegas Bekijk deze video » Patty Brard stuurt hondje Bobbie naar het circus: "Cirque du cien!" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Circussen, ooit toonbeeld van opwindend amusement, houden zich steeds moeilijker staande. Zo ook het ooit fameuze Nederlandse Circus Renz.

Hoogtijdagen
Andere Tijden duikt in de geschiedenis van dit circus, dat zijn hoogtijdagen beleeft in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw.

Hartstocht
Met clown Milko, een heuse spreekstalmeester en natuurlijk trapezemeisjes. Een familiecircus waar hartstocht voor het circusvak hand in hand gaat met de liefde voor dieren.

Drama
Aan drama geen gebrek: een noodlottig koolmonoxide-ongeval, een faillissement, een wederopstanding en hulp uit onverwachte hoek. Tot het doek valt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden over Circus Renz gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV