Shownieuws over Yolanthe Cabau en Xess Xava: "Ziet Wesley zijn zoontje nog?"

Shownieuws over Yolanthe Cabau en Xess Xava: "Ziet Wesley zijn zoontje nog?"

In Shownieuws worden de laatste roddels rondom een mogelijke nieuwe vlam voor Yolanthe Cabau besproken. Eerst steekt Anouk Smulders een nogal vaag verhaal af over de vertroebelde grenzen van Yolanthe, die in het verleden vervelende ervaringen heeft gehad met haar vader. Maar dan volgt de grote vraag: ziet Wesley Xess Xava nog wel?

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em> over Yolanthe Cabau en Xess Xava: &quot;Ziet Wesley zijn zoontje nog?&quot; In Shownieuws worden de laatste roddels rondom een mogelijke nieuwe vlam voor Yolanthe Cabau besproken. Eerst steekt Anouk Smulders een nogal vaag verhaal af over de vertroebelde grenzen van Yolanthe, die in het verleden vervelende ervaringen heeft gehad met haar vader. Maar dan volgt de grote vraag: ziet Wesley Xess Xava nog wel? Lees verder onder de video. Social mediaDe volgers van Yolanthe Cabau worden via social media, en dan met name Instagram, continu bestookt met schattige beelden van haar inmiddels zesjarige zoontje Xess Xava. Het valt Sandra Schuurhof op dat ze eigenlijk nooit beelden van Xess Xava met zijn vader Wesley Sneijder ziet. Smulders geeft toe dat ze Sneijder niet volgt op social media, maar het is inderdaad waar dat de oud-voetballer zijn zoontje veel minder ziet. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer: 'Yolanthe Cabau en Donny Roelvink zoenend gespot op festival' Bekijk deze video » Zien: Yolanthe Cabau deelt beelden van haar kleine 'ninja' Bekijk deze video »
Gossip :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Social media
De volgers van Yolanthe Cabau worden via social media, en dan met name Instagram, continu bestookt met schattige beelden van haar inmiddels zesjarige zoontje Xess Xava. Het valt Sandra Schuurhof op dat ze eigenlijk nooit beelden van Xess Xava met zijn vader Wesley Sneijder ziet. Smulders geeft toe dat ze Sneijder niet volgt op social media, maar het is inderdaad waar dat de oud-voetballer zijn zoontje veel minder ziet.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws over Yolanthe Cabau en Xess Xava: "Ziet Wesley zijn zoontje nog?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV