Zien: enorme brand Aalsmeer legt winkelpand en bovengelegen woningen in de as

Zien: enorme brand Aalsmeer legt winkelpand en bovengelegen woningen in de as

Gisteravond laat brak er een gigantische uitslaande brand uit in een winkelstraat in Aalsmeer. Boven het winkelpand waar de brand ontstond zaten twee woonlagen, en het hele gebouw is uitgebrand. Een woordvoerder van de brandweer sprak van een brand "van een enorme omvang" en dus werd er met groot materieel uitgerukt. Er zijn geen slachtoffers gevallen.

Bekijk de beelden van de brand in Aalsmeer hieronder.

Zien: enorme brand <em>Aalsmeer</em> legt winkelpand en bovengelegen woningen in de as Gisteravond laat brak er een gigantische uitslaande brand uit in een winkelstraat in Aalsmeer. Boven het winkelpand waar de brand ontstond zaten twee woonlagen, en het hele gebouw is uitgebrand. Een woordvoerder van de brandweer sprak van een brand "van een enorme omvang" en dus werd er met groot materieel uitgerukt. Er zijn geen slachtoffers gevallen. Bekijk de beelden van de brand in Aalsmeer hieronder. Bekijk ook Zien: Grote brand woedt bij schrootbedrijf Den Bosch Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: in een half uur twintig auto’s in brand gestoken in Ede Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: enorme brand Aalsmeer legt winkelpand en bovengelegen woningen in de as of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV