LuckyTV: woedende kippen demonstreren tegen Carola Schouten en ophokplicht

LuckyTV: woedende kippen demonstreren tegen Carola Schouten en ophokplicht

Door een uitbraak van vogelgriep in Zeewolde geldt sinds gisteren een ophokplicht voor kippen in heel Nederland. Dat heeft tot woedende reacties onder de kippen geleid; honderden van hen gingen de straat op om te demonstreren tegen minister Carola Schouten en de ophokplicht.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: woedende kippen demonstreren tegen Carola Schouten en <em>ophokplicht</em> Door een uitbraak van vogelgriep in Zeewolde geldt sinds gisteren een ophokplicht voor kippen in heel Nederland. Dat heeft tot woedende reacties onder de kippen geleid; honderden van hen gingen de straat op om te demonstreren tegen minister Carola Schouten en de ophokplicht. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Jaren veertigLuckyTV vertaalt enkele uitspraken van de kippen voor de kijkers thuis: "Wat is dit voor dictatuur waarin wij leven? Het lijken de jaren veertig wel. Wij laten ons niet opsluiten door die corrupte bende." Hiermee deelt Sander van de Pavert overduidelijk een flinke sneer uit naar coronademonstranten. Overigens leidden de demonstraties van de kippen tot bizarre situaties op de weg. Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: overheid voert IQ-chip in, ben je slim genoeg voor nieuws of de openbare weg? Bekijk deze video » Ron Fresen wordt verrast met hilarische Lucky: "Ga lekker weg als het je niet bevalt!" Bekijk deze video » LuckyTV bespreekt het nieuws met Max Verstappen: "Katja Schuurman neemt sabbatical" Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: woedende kippen demonstreren tegen Carola Schouten en ophokplicht

Jaren veertig
LuckyTV vertaalt enkele uitspraken van de kippen voor de kijkers thuis: "Wat is dit voor dictatuur waarin wij leven? Het lijken de jaren veertig wel. Wij laten ons niet opsluiten door die corrupte bende." Hiermee deelt Sander van de Pavert overduidelijk een flinke sneer uit naar coronademonstranten. Overigens leidden de demonstraties van de kippen tot bizarre situaties op de weg.

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: woedende kippen demonstreren tegen Carola Schouten en ophokplicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV