Jinek: hoe gaan Frankrijk, Italië, Rusland & het VK momenteel met corona om?

Jinek: hoe gaan Frankrijk, Italië, Rusland & het VK momenteel met corona om?

Elk land heeft zijn eigen coronaregels en het valt Frankrijk-correspondente Eveline Bijlsma op dat de Nederlanders alweer wat vrijer zijn geworden: "Ik vind het onvoorstelbaar hoe we hier bij elkaar zitten, zonder mondkapje. In Frankrijk is het onvoorstelbaar dat je op zo'n plek bent, met zoveel mensen en dat je hem niet op hebt." Ook de situatie in Rusland, Italië en het Verenigd Koninkrijk wordt vervolgens besproken.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: hoe gaan Frankrijk, Italië, Rusland &amp; het VK momenteel met corona om? Elk land heeft zijn eigen coronaregels en het valt Frankrijk-correspondente Eveline Bijlsma op dat de Nederlanders alweer wat vrijer zijn geworden: "Ik vind het onvoorstelbaar hoe we hier bij elkaar zitten, zonder mondkapje. In Frankrijk is het onvoorstelbaar dat je op zo'n plek bent, met zoveel mensen en dat je hem niet op hebt." Ook de situatie in Rusland, Italië en het Verenigd Koninkrijk wordt vervolgens besproken. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek: hoe gaan Frankrijk, Italië, Rusland & het VK momenteel met corona om?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: hoe gaan Frankrijk, Italië, Rusland & het VK momenteel met corona om? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV