Monique Westenberg: "André is deze week al meerdere keren langs geweest" (video)

Monique Westenberg: "André is deze week al meerdere keren langs geweest" (video)

Ook Shownieuws ging dinsdagavond in op het veelbesproken bezoek van André Hazes aan zijn jarige zoontje en zijn ex-vriendin Monique, dat door die laatste, vermoedelijk niet zomaar, gedeeld werd op Instagram. Het bleek niet de eerste keer, dat de geplaagde zanger de twee na zijn verblijf in het buitenland met zijn komst verblijdde: "Hij is meerdere keren al langs geweest deze week", vertelt Anouk Smulders, die contact met Monique heeft gehad.

'Niets verbaast mij meer'
Zou het dan toch weer goed kunnen komen tussen de twee? Zou Monique haar man voor de derde keer terugnemen? Dat zou natuurlijk niet zo bevorderlijk zijn voor haar geloofwaardigheid. Of wel? "Ik kan dat niet voorspellen maar niets verbaast mij meer", aldus Smulders.

'Sarah en André yesterdays news'
Sarah van Soelen lijkt momenteel overigens alweer bijna vergeten: "Sarah en André, dat is yesterdays news. Monique en André, dat is in ieder geval weer on speaking terms", aldus Albert Verlinde. De showbizgoeroe deelt overigens ook nog een flinke sneer uit aan de familie van Sarah, die volgens hem wel erg graag in de aandacht staan. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Monique Westenberg: &quot;<em>André</em> is deze week al meerdere keren langs geweest&quot; (video) Ook Shownieuws ging dinsdagavond in op het veelbesproken bezoek van André Hazes aan zijn jarige zoontje en zijn ex-vriendin Monique, dat door die laatste, vermoedelijk niet zomaar, gedeeld werd op Instagram. Het bleek niet de eerste keer, dat de geplaagde zanger de twee na zijn verblijf in het buitenland met zijn komst verblijdde: "Hij is meerdere keren al langs geweest deze week", vertelt Anouk Smulders, die contact met Monique heeft gehad. 'Niets verbaast mij meer'Zou het dan toch weer goed kunnen komen tussen de twee? Zou Monique haar man voor de derde keer terugnemen? Dat zou natuurlijk niet zo bevorderlijk zijn voor haar geloofwaardigheid. Of wel? "Ik kan dat niet voorspellen maar niets verbaast mij meer", aldus Smulders. 'Sarah en André yesterdays news'Sarah van Soelen lijkt momenteel overigens alweer bijna vergeten: "Sarah en André, dat is yesterdays news. Monique en André, dat is in ieder geval weer on speaking terms", aldus Albert Verlinde. De showbizgoeroe deelt overigens ook nog een flinke sneer uit aan de familie van Sarah, die volgens hem wel erg graag in de aandacht staan. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: is verjaardagscadeau zoontje André Hazes & Monique wel zo'n goed idee? Bekijk deze video » Zien: rijdt André Hazes opnieuw het leven van Monique binnen? Bekijk deze video »
TV :
Monique Westenberg: "André is deze week al meerdere keren langs geweest" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Monique Westenberg: "André is deze week al meerdere keren langs geweest" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV