Video: Marcel Levi over onterechte stress door ongevaccineerden: "Ziekenhuizen niet vol"

Video: Marcel Levi over onterechte stress door ongevaccineerden: "Ziekenhuizen niet vol"

In de media verschenen de afgelopen dagen stressberichten over volstromende ziekenhuizen en IC’s. Voormalig ziekenhuisdirecteur Marcel Levi vindt de ophef over de krapte in ziekenhuizen overdreven. Het is volgens hem helemaal niet zo druk. Bekijk zijn videoboodschap hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Marcel Levi</em> over onterechte stress door ongevaccineerden: &quot;Ziekenhuizen niet vol&quot; In de media verschenen de afgelopen dagen stressberichten over volstromende ziekenhuizen en IC’s. Voormalig ziekenhuisdirecteur Marcel Levi vindt de ophef over de krapte in ziekenhuizen overdreven. Het is volgens hem helemaal niet zo druk. Bekijk zijn videoboodschap hieronder. Lees verder onder de video. Tekort aan zorgpersoneelWaar de media schreeuwt om nieuwe maatregelen, lockdowns en het heeft over pikzwarte scenario’s geeft voormalig ziekenhuisdirecteur Marcel Levi juist aan dat de ziekenhuizen helemaal niet zo vol liggen. Ook is het probleem niet het aantal coronapatiënten maar het tekort aan zorgpersoneel. "Iets waar de overheid al 1.5 jaar niets aan heeft gedaan", laat Wybren van Haga weten op zijn Instagrampagina. Bekijk hierboven de videoboodschap van ziekenhuisdirecteur Marcel Levi. Bekijk ook Jinek gemist? Verhitte discussie tussen Ernst Kuipers en Raisa Blommestijn over vaccineren Bekijk deze video » Caroline van der Plas over regels voor niet-gevaccineerden: "Doet me denken aan zwarten achterin de bus" (video) Bekijk deze video »

Tekort aan zorgpersoneel
Waar de media schreeuwt om nieuwe maatregelen, lockdowns en het heeft over pikzwarte scenario’s geeft voormalig ziekenhuisdirecteur Marcel Levi juist aan dat de ziekenhuizen helemaal niet zo vol liggen. Ook is het probleem niet het aantal coronapatiënten maar het tekort aan zorgpersoneel. "Iets waar de overheid al 1.5 jaar niets aan heeft gedaan", laat Wybren van Haga weten op zijn Instagrampagina.

Bekijk hierboven de videoboodschap van ziekenhuisdirecteur Marcel Levi.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Marcel Levi over onterechte stress door ongevaccineerden: "Ziekenhuizen niet vol" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV