Bekijk trailer: A Star is Born nu te zien op Videoland

Bekijk trailer: A Star is Born nu te zien op Videoland

Videoland volgt Jethro Galung en zijn vriendin Kelly, terror twins Esmee en Sharon Ipema, Rowena Baierl en haar vriend Shane, en Laura Ponticorvo en haar man Ryan tijdens hun zwangerschap en daarna. Hoe gaan ze het leven in de spotlights combineren met het ouderschap? Laura is niet bang om te bevallen, ze wil gewoon weten hoe het voelt. Dat laat ze in de onderstaande promo weten. Inmiddels is ze trotse mama van haar dochtertje Giulia.

A Star is Born is vanaf nu te zien op Videoland.

Bekijk trailer: <em>A Star is Born</em> nu te zien op Videoland Videoland volgt Jethro Galung en zijn vriendin Kelly, terror twins Esmee en Sharon Ipema, Rowena Baierl en haar vriend Shane, en Laura Ponticorvo en haar man Ryan tijdens hun zwangerschap en daarna. Hoe gaan ze het leven in de spotlights combineren met het ouderschap? Laura is niet bang om te bevallen, ze wil gewoon weten hoe het voelt. Dat laat ze in de onderstaande promo weten. Inmiddels is ze trotse mama van haar dochtertje Giulia. A Star is Born is vanaf nu te zien op Videoland. Bekijk ook Terror Twins over "vetkwabben" in A Star Is Born: vanaf 27 oktober bij Videoland (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer: A Star is Born nu te zien op Videoland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV