Zien: Stefano Keizers valt uit autoraam in Boerderij van Dorst

Zien: Stefano Keizers valt uit autoraam in Boerderij van Dorst

Vanavond kunnen we Boerderij van Dorst aflevering 8 zien. Deze week staan Heleen van Royen en Stefano Keizers klaar om te helpen op de boerderij van Raven van Dorst. Bekijk hieronder de promo van Boerderij van Dorst waarin Stefano uit het autoraam valt. "Zal ik even uitleggen hoe een deur werkt?", zegt Raven grappend.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Stefano Keizers</em> valt uit autoraam in <em>Boerderij van Dorst</em> Vanavond kunnen we Boerderij van Dorst aflevering 8 zien. Deze week staan Heleen van Royen en Stefano Keizers klaar om te helpen op de boerderij van Raven van Dorst. Bekijk hieronder de promo van Boerderij van Dorst waarin Stefano uit het autoraam valt. "Zal ik even uitleggen hoe een deur werkt?", zegt Raven grappend. Lees verder onder de video. Door borstvoeding in psychoseEr zijn altijd klusjes te doen op de boerderij. De hulp van Heleen en Stefano komt dan ook als geroepen. Stefano neemt groente mee van zijn eigen akker en Heleen vertelt over haar nare ervaring met borstvoeding, waardoor ze in een psychose belandde. Bekijk de beelden uit Boerderij van Dorst hierboven. Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Tygo Gernandt over drugs in Boerderij van Dorst: "Ik rook wel eens een wietje" Bekijk deze video » Video: Raven van Dorst opgesloten in toilethok: "Sluit haar op" (Boederij van Dorst) Bekijk deze video »

Door borstvoeding in psychose
Er zijn altijd klusjes te doen op de boerderij. De hulp van Heleen en Stefano komt dan ook als geroepen. Stefano neemt groente mee van zijn eigen akker en Heleen vertelt over haar nare ervaring met borstvoeding, waardoor ze in een psychose belandde. Bekijk de beelden uit Boerderij van Dorst hierboven.

Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV