Koppels gaan massaal vreemd in Temptation Island: "Kon me niet inhouden"

Koppels gaan massaal vreemd in Temptation Island: "Kon me niet inhouden"

Waar er in de afgelopen aflevering gesproken werd van 'Drama Island', spant de nieuwe aflevering de kroon. De stellen zijn hun partners volledig vergeten - of ze doen heel goed alsof - en gaan lekker hun gang met de singles in de villa.

Koppels gaan massaal vreemd in <em>Temptation Island</em>: &quot;Kon me niet inhouden&quot; Waar er in de afgelopen aflevering gesproken werd van 'Drama Island', spant de nieuwe aflevering de kroon. De stellen zijn hun partners volledig vergeten - of ze doen heel goed alsof - en gaan lekker hun gang met de singles in de villa. "Ik moest haar kussen"Zowel Donna als haar inmiddels ex-vriend Nico gaan volledig de fout in en zoenen beide met een single uit de villa. Ze lijken dan ook wel echt vlindertje te voelen, maar voor hoe lang? Bert ziet het ook wel zitten om een nieuwe vriendin te scoren op Temptation Island, al denken de dames daar anders over. Ook Efrain krijgt slecht nieuws, want Viktor komt langs met beelden van zijn vriendin Aylin. Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien op Videoland Bekijk ook Temptation Island: Nico wil zoenen met Laure, Bert & Delphine zorgen voor drama Bekijk deze video » Temptation Island: Love or Leave: Noëlle heeft Wouter na opnames gezien Bekijk deze video »
TV :
Koppels gaan massaal vreemd in Temptation Island: "Kon me niet inhouden"

"Ik moest haar kussen"
Zowel Donna als haar inmiddels ex-vriend Nico gaan volledig de fout in en zoenen beide met een single uit de villa. Ze lijken dan ook wel echt vlindertje te voelen, maar voor hoe lang? Bert ziet het ook wel zitten om een nieuwe vriendin te scoren op Temptation Island, al denken de dames daar anders over. Ook Efrain krijgt slecht nieuws, want Viktor komt langs met beelden van zijn vriendin Aylin.

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien op VideolandActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV