Zien: Georgina Verbaan mega enthousiast over naaktshoot in Het Perfecte Plaatje

Zien: Georgina Verbaan mega enthousiast over naaktshoot in Het Perfecte Plaatje

Tijdens de derde aflevering van Het Perfecte Plaatje hebben de kandidaten een naaktshoot. Actrice Georgina Verbaan, die met haar vorige shoots niet erg hoog scoorde, heeft erg veel zin in deze pikante shoot. Zal Georgina nu hoger scoren bij de jury?

Creativiteit
Het is tijd voor de beruchte naaktshoot. Elk seizoen komt deze shoot terug. Georgina is blij dat zij het programma vorige week niet hoefde te verlaten, anders zou ze deze shoot niet hebben meegemaakt: "Ik vind de naaktshoot echt wel leuk", zegt ze blij. De juryleden verwachten creativiteit en klasse in de foto's. Bekijk hieronder de promo van Het Perfecte Plaatje aflevering 3.

Zien: <em>Georgina Verbaan</em> mega enthousiast over naaktshoot in <em>Het Perfecte Plaatje</em> Tijdens de derde aflevering van Het Perfecte Plaatje hebben de kandidaten een naaktshoot. Actrice Georgina Verbaan, die met haar vorige shoots niet erg hoog scoorde, heeft erg veel zin in deze pikante shoot. Zal Georgina nu hoger scoren bij de jury? CreativiteitHet is tijd voor de beruchte naaktshoot. Elk seizoen komt deze shoot terug. Georgina is blij dat zij het programma vorige week niet hoefde te verlaten, anders zou ze deze shoot niet hebben meegemaakt: "Ik vind de naaktshoot echt wel leuk", zegt ze blij. De juryleden verwachten creativiteit en klasse in de foto's. Bekijk hieronder de promo van Het Perfecte Plaatje aflevering 3. Het Perfecte Plaatje is vanaf 13 oktober elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook ZIEN: Georgina Verbaan geïrriteerd na Het Perfecte Plaatje: "Moet ik blij zijn ofzo?" Bekijk deze video » Bridget Maasland eerlijk over Het Perfecte Plaatje: "De tijdsdruk is killing" (video) Bekijk deze video »

Het Perfecte Plaatje is vanaf 13 oktober elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tvActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV