Beau van Erven Dorens over Race om de Ringen in Jordanië: "Behoorlijk taai daar" (video)

Beau van Erven Dorens over Race om de Ringen in Jordanië: "Behoorlijk taai daar" (video)

Beau van Erven Dorens (50) is binnenkort te zien met een nieuwe show. In Race om de Ringen gaan zes verloofde koppels strijden om hun huwelijksreis van hun dromen. En dat doen ze niet in een studio in Nederland, maar in Jordanië. Volgens de presentator maakt dat het extra moeilijk. Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment over het nieuwe programma.

"Spannend"
"Ik heb zelf voor Jordanië gekozen. Het is behoorlijk taai daar. Onder zulke stress dan zie je het beste wat je aan elkaar hebt. Het wordt spannend", zegt Beau in het fragment hieronder.

Wanneer Race om de Ringen op televisie te zien is, wordt later bekendgemaakt.

<em>Beau van Erven Dorens</em> over <em>Race om de Ringen</em> in Jordanië: &quot;Behoorlijk taai daar&quot; (video) Beau van Erven Dorens (50) is binnenkort te zien met een nieuwe show. In Race om de Ringen gaan zes verloofde koppels strijden om hun huwelijksreis van hun dromen. En dat doen ze niet in een studio in Nederland, maar in Jordanië. Volgens de presentator maakt dat het extra moeilijk. Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment over het nieuwe programma. "Spannend""Ik heb zelf voor Jordanië gekozen. Het is behoorlijk taai daar. Onder zulke stress dan zie je het beste wat je aan elkaar hebt. Het wordt spannend", zegt Beau in het fragment hieronder. Wanneer Race om de Ringen op televisie te zien is, wordt later bekendgemaakt. Bekijk ook Video: Beau van Erven Dorens door de jaren heen bij RTL Boulevard Bekijk deze video » Hoogte- en dieptepunten van 20 jaar RTL Boulevard Bekijk deze video »
TV :
Beau van Erven Dorens over Race om de Ringen in Jordanië: "Behoorlijk taai daar" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens over Race om de Ringen in Jordanië: "Behoorlijk taai daar" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV