Toon van Bodegom over gevolgen vertrek Mark Koevermans: "Investeerder afgehaakt"

Toon van Bodegom over gevolgen vertrek Mark Koevermans: "Investeerder afgehaakt"

<em>Toon van Bodegom</em> over gevolgen vertrek <em>Mark Koevermans</em>: &quot;Investeerder afgehaakt&quot; De oerdomme acties van Feyenoord-fans, die het nodig vonden om het huis van algemeen directeur Mark Koevermans te belagen, hebben verstrekkende gevolgen gehad. Toon van Bodegom, voorzitter van de raad van commissarissen, vertelt dat Feyenoord heel ver was met een mogelijke investeerder in de club, maar dat die door het incident is afgehaakt. Met dat geld had Feyenoord eventueel weer aansluiting kunnen vinden bij PSV en misschien zelfs aartsrivaal Ajax. Een groepje hersenloze 'supporters' heeft dus de eigen glazen ingegooid. Bekijk de beelden van Veronica Inside hierboven. Bekijk ook Samenvatting Cambuur Leeuwarden - Feyenoord (Eredivisie) Bekijk deze video » Zien: Directeur Mark Koevermans weg bij Feyenoord na meerdere bedreigingen Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De oerdomme acties van Feyenoord-fans, die het nodig vonden om het huis van algemeen directeur Mark Koevermans te belagen, hebben verstrekkende gevolgen gehad. Toon van Bodegom, voorzitter van de raad van commissarissen, vertelt dat Feyenoord heel ver was met een mogelijke investeerder in de club, maar dat die door het incident is afgehaakt. Met dat geld had Feyenoord eventueel weer aansluiting kunnen vinden bij PSV en misschien zelfs aartsrivaal Ajax. Een groepje hersenloze 'supporters' heeft dus de eigen glazen ingegooid.

Bekijk de beelden van Veronica Inside hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Toon van Bodegom over gevolgen vertrek Mark Koevermans: "Investeerder afgehaakt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV