Hello Goodbye: "Familie komt met evacuatievlucht uit Kabul" (video)

Hello Goodbye: "Familie komt met evacuatievlucht uit Kabul" (video)

Wachtenden op Schiphol vertellen een bijzonder verhaal in het programma 'Hello Goodbye'. Zij wachten op de evacuatievlucht vanuit Kabul, waar hun hele familie als het goed is mee naar Nederland komt. De familieleden waren op bezoek bij andere familie in Afghanistan, toen de situatie in het land ineens volledig op zijn kop stond. Eindelijk konden ze op een evacuatievlucht stappen en konden ze veilig terugkeren.

<em>Hello Goodbye</em>: &quot;Familie komt met evacuatievlucht uit Kabul&quot; (video) Wachtenden op Schiphol vertellen een bijzonder verhaal in het programma 'Hello Goodbye'. Zij wachten op de evacuatievlucht vanuit Kabul, waar hun hele familie als het goed is mee naar Nederland komt. De familieleden waren op bezoek bij andere familie in Afghanistan, toen de situatie in het land ineens volledig op zijn kop stond. Eindelijk konden ze op een evacuatievlucht stappen en konden ze veilig terugkeren. Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Interview Hello Goodbye genominneerd voor Sonja Barend Award (video) Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Hello Goodbye Bekijk deze video »
TV :
Hello Goodbye: "Familie komt met evacuatievlucht uit Kabul" (video)

Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV