Video: Je Huis Op Orde-team schrikt van puinhoop in garage: "Dit is wel ernstig"

Video: Je Huis Op Orde-team schrikt van puinhoop in garage: "Dit is wel ernstig"

Vanavond kunnen we weer ontspullen met Viktor Brand. In het programma Je Huis op Orde is dit keer een familie met vier kids aan de beurt om spullen weg te doen.

Ernstige rommel
Vader Emiel woont samen met zijn vier kinderen Sophie (4), Daan (10), Thom (12), Irene (14) en de hond in een prachtig huis in Velzen-Zuid. Door het co-ouderschap over de kinderen, de verantwoordelijkheid voor zijn drie fietsenwinkels en de liefde voor zijn nieuwe vriendin José komt hij niet toe aan het op orde houden van zijn huis. En dat is te zien aan de garage. Het Je Huis Op Orde-team schrikt van de rommel: "Dit is wel ernstig", zeggen ze. Bekijk het fragment hieronder.

Het nieuwe programma Je huis op orde is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: <em>Je Huis Op Orde</em>-team schrikt van puinhoop in garage: &quot;Dit is wel ernstig&quot; Vanavond kunnen we weer ontspullen met Viktor Brand. In het programma Je Huis op Orde is dit keer een familie met vier kids aan de beurt om spullen weg te doen. Ernstige rommelVader Emiel woont samen met zijn vier kinderen Sophie (4), Daan (10), Thom (12), Irene (14) en de hond in een prachtig huis in Velzen-Zuid. Door het co-ouderschap over de kinderen, de verantwoordelijkheid voor zijn drie fietsenwinkels en de liefde voor zijn nieuwe vriendin José komt hij niet toe aan het op orde houden van zijn huis. En dat is te zien aan de garage. Het Je Huis Op Orde-team schrikt van de rommel: "Dit is wel ernstig", zeggen ze. Bekijk het fragment hieronder. Het nieuwe programma Je huis op orde is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Je Huis Op Orde: Meisje heeft moeite met afscheid nemen van dubbele knuffels (video) Bekijk deze video » Vader Emiel schrikt van loods vol spullen: "Heel veel" (Je Huis Op Orde) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Je Huis Op Orde-team schrikt van puinhoop in garage: "Dit is wel ernstig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV