Feyenoordfans zijn woest: "Straks bestaat de club niet meer!" (video)

Feyenoordfans zijn woest: "Straks bestaat de club niet meer!" (video)

Mark Koevermans stapt op bij Feyenoord. De algemeen directeur zegt niet langer beslissingen te kunnen nemen zonder zich af te vragen wat de gevolgen zijn voor zijn veiligheid en die van z’n gezin. Bij het huis van Koevermans werden in september ramen ingegooid en werd zijn voordeur beklad. Rotterdammers zijn boos op de hooligans die voor deze situatie zorgen, aangezien er nu zelfs investeerders afhaken.

<em>Feyenoordfans</em> zijn woest: &quot;Straks bestaat de club niet meer!&quot; (video) Mark Koevermans stapt op bij Feyenoord. De algemeen directeur zegt niet langer beslissingen te kunnen nemen zonder zich af te vragen wat de gevolgen zijn voor zijn veiligheid en die van z’n gezin. Bij het huis van Koevermans werden in september ramen ingegooid en werd zijn voordeur beklad. Rotterdammers zijn boos op de hooligans die voor deze situatie zorgen, aangezien er nu zelfs investeerders afhaken. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven Bekijk ook Toon van Bodegom over gevolgen vertrek Mark Koevermans: "Investeerder afgehaakt" Bekijk deze video » Feyenoord-directeur Mark Koevermans stapt op: "Stenen door z'n ruiten!" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Feyenoordfans zijn woest: "Straks bestaat de club niet meer!" (video)

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Feyenoordfans zijn woest: "Straks bestaat de club niet meer!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV