Ingrid Vledder bij Khalid & Sophie: "Toeslagenaffaire is ook jeugdzorgaffaire"

Ingrid Vledder bij Khalid & Sophie: "Toeslagenaffaire is ook jeugdzorgaffaire"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Ingrid Vledder bij <em>Khalid &amp; Sophie</em>: &quot;Toeslagenaffaire is ook jeugdzorgaffaire&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Het uit huis plaatsen van 1.115 kinderen duidt niet alleen op een Toeslagenaffaire, maar mogelijk ook op een Jeugdzorgaffaire. Hoe kan het zo zijn dat al deze kinderen uit huis geplaatst zijn? Advocaten Richard Korver en Ingrid Vledder luiden de noodklok. Vledder vertelt: "Rechters moeten vanaf nu serieuzer ter zitting gaan kijken naar de situatie." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ingrid Vledder bij Khalid & Sophie: "Toeslagenaffaire is ook jeugdzorgaffaire"

Het uit huis plaatsen van 1.115 kinderen duidt niet alleen op een Toeslagenaffaire, maar mogelijk ook op een Jeugdzorgaffaire. Hoe kan het zo zijn dat al deze kinderen uit huis geplaatst zijn? Advocaten Richard Korver en Ingrid Vledder luiden de noodklok. Vledder vertelt: "Rechters moeten vanaf nu serieuzer ter zitting gaan kijken naar de situatie."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV