De Speld: "Vacature Feyenoord-directeur met gezin dat graag bedreigd wordt" (video)

De Speld: "Vacature Feyenoord-directeur met gezin dat graag bedreigd wordt" (video)

Vandaag heeft Feyenoord bekend gemaakt dat de directeur van de voetbalclub opstapt. Mark Koevermans werd meerdere malen bedreigd en ontving zelfs bakstenen door de ruiten van zijn eigen woning. De Speld speelde in op dit nieuws.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Speld</em>: &quot;Vacature Feyenoord-directeur met gezin dat graag bedreigd wordt&quot; (video) Vandaag heeft Feyenoord bekend gemaakt dat de directeur van de voetbalclub opstapt. Mark Koevermans werd meerdere malen bedreigd en ontving zelfs bakstenen door de ruiten van zijn eigen woning. De Speld speelde in op dit nieuws. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Vacature voor directeurIn de video wordt gevraagd om een nieuwe directeur, "met voorkeur eentje met een gezin dat graag bedreigd wordt. Vind jij molotovcocktails eigenlijk ook wel stoer en vind jij schuimbekkende hooligans met messen voor je deur prima? Dan kun je nu solliciteren!" Hoewel de video grappig bedoelt is, is het nog maar de vraag of deze niet een beetje misplaatst is na de serieuze bedreigingen die de directeur heeft moeten ontvangen. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Speld: "Vacature Feyenoord-directeur met gezin dat graag bedreigd wordt" (video)

Vacature voor directeur
In de video wordt gevraagd om een nieuwe directeur, "met voorkeur eentje met een gezin dat graag bedreigd wordt. Vind jij molotovcocktails eigenlijk ook wel stoer en vind jij schuimbekkende hooligans met messen voor je deur prima? Dan kun je nu solliciteren!" Hoewel de video grappig bedoelt is, is het nog maar de vraag of deze niet een beetje misplaatst is na de serieuze bedreigingen die de directeur heeft moeten ontvangen.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Speld: "Vacature Feyenoord-directeur met gezin dat graag bedreigd wordt" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV