Dries Roelvink over stijgende coronabesmettingen: ''Ik heb geen zin meer in mondkapjes''

Dries Roelvink over stijgende coronabesmettingen: ''Ik heb geen zin meer in mondkapjes''

Aankomende dinsdag is het weer zover: Hugo de Jonge en Mark Rutte komen met een persconferentie. De coronabesmettingen lopen namelijk snel op, dus dat betekent dat er waarschijnlijk ook weer strengere maatregelen aankomen. Artiesten zijn daar niet blij mee.

Optreden?
De Toppers, de 3 J's, Samantha Steenwijk en Dries Roelvink zijn het helemaal met elkaar eens. Waren ze net zo lekker weer begonnen met optreden, moeten ze nu alweer de handdoek in de ring gooien. Tenminste, daar lijkt het op. ''Ik wacht maar weer af,'' vertelt Dries aan RTL Boulevard.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Dries Roelvink</em> over stijgende coronabesmettingen: ''Ik heb geen zin meer in mondkapjes'' Aankomende dinsdag is het weer zover: Hugo de Jonge en Mark Rutte komen met een persconferentie. De coronabesmettingen lopen namelijk snel op, dus dat betekent dat er waarschijnlijk ook weer strengere maatregelen aankomen. Artiesten zijn daar niet blij mee. Optreden?De Toppers, de 3 J's, Samantha Steenwijk en Dries Roelvink zijn het helemaal met elkaar eens. Waren ze net zo lekker weer begonnen met optreden, moeten ze nu alweer de handdoek in de ring gooien. Tenminste, daar lijkt het op. ''Ik wacht maar weer af,'' vertelt Dries aan RTL Boulevard. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.
Entertainment :
Dries Roelvink over stijgende coronabesmettingen: ''Ik heb geen zin meer in mondkapjes''


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dries Roelvink over stijgende coronabesmettingen: ''Ik heb geen zin meer in mondkapjes'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV