Keuringsdienst van waarde geeft Lieke van Lexmond wind van voren: ''Neppe edelstenen''

Keuringsdienst van waarde geeft Lieke van Lexmond wind van voren: ''Neppe edelstenen''

Tegenwoordig liggen winkels vol met edelstenen, die allemaal eigen krachten zouden hebben. De Keuringsdienst van waarde is in deze wereld gedoken en ging op zoek naar de herkomst van deze kristallen. De uitkomst van het onderzoek is niet al te best, ook de stenen van Lieke van Lexmond blijken niet echt te zijn.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

De aflevering van Keuringsdienst van waarde over de edelstenen van de zusjes Van Lexmond is donderdag 28 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van waarde</em> geeft Lieke van Lexmond wind van voren: ''Neppe edelstenen'' Tegenwoordig liggen winkels vol met edelstenen, die allemaal eigen krachten zouden hebben. De Keuringsdienst van waarde is in deze wereld gedoken en ging op zoek naar de herkomst van deze kristallen. De uitkomst van het onderzoek is niet al te best, ook de stenen van Lieke van Lexmond blijken niet echt te zijn. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. De aflevering van Keuringsdienst van waarde over de edelstenen van de zusjes Van Lexmond is donderdag 28 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Keuringsdienst van waarde geeft Lieke van Lexmond wind van voren: ''Neppe edelstenen''


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Keuringsdienst van waarde geeft Lieke van Lexmond wind van voren: ''Neppe edelstenen'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV