HLF8: Politiek verslaggeefster Charlotte Nijs over CDA-rel

HLF8: Politiek verslaggeefster Charlotte Nijs over CDA-rel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van HLF8 van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em>: Politiek verslaggeefster <em>Charlotte Nijs</em> over CDA-rel Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van HLF8 van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Politiek verslaggeefster Charlotte Nijs praat in HLF8 over de negatieve campagne die gericht zou worden op Mark Rutte. ''Ze wilde hem raken op zwakke punten. Zo wilden ze het hebben over MH17 en over zijn seksualiteit.'' HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
HLF8: Politiek verslaggeefster Charlotte Nijs over CDA-rel

Politiek verslaggeefster Charlotte Nijs praat in HLF8 over de negatieve campagne die gericht zou worden op Mark Rutte. ''Ze wilde hem raken op zwakke punten. Zo wilden ze het hebben over MH17 en over zijn seksualiteit.''

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op HLF8: Politiek verslaggeefster Charlotte Nijs over CDA-rel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV