Op1 gemist? Zo is het om te lunchen met het koningspaar

Op1 gemist? Zo is het om te lunchen met het koningspaar

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Zo is het om te lunchen met het koningspaar Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Zo af en toe komen ook burgers in contact met koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Maar liefst zesentwintig zogeheten uitblinkers werden uitgenodigd voor een lunch op Paleis Soestdijk. Een aantal daarvan vertellen over hun ervaring. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Zo is het om te lunchen met het koningspaar

Zo af en toe komen ook burgers in contact met koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Maar liefst zesentwintig zogeheten uitblinkers werden uitgenodigd voor een lunch op Paleis Soestdijk. Een aantal daarvan vertellen over hun ervaring.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Zo is het om te lunchen met het koningspaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV