Op1 gemist? CEO's verwachten van werknemers dat ze zich laten vaccineren

Op1 gemist? CEO's verwachten van werknemers dat ze zich laten vaccineren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? CEO's verwachten van werknemers dat ze zich laten vaccineren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het coronaprobleem lijkt, ondanks de beschikbaarheid van vaccins, verre van opgelost. Verschillende CEO's van grote bedrijven als Philips en Unilever zijn van mening dat ze van hun werknemers kunnen verwachten dat iedereen het vaccin wél gewoon neemt. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? CEO's verwachten van werknemers dat ze zich laten vaccineren

Het coronaprobleem lijkt, ondanks de beschikbaarheid van vaccins, verre van opgelost. Verschillende CEO's van grote bedrijven als Philips en Unilever zijn van mening dat ze van hun werknemers kunnen verwachten dat iedereen het vaccin wél gewoon neemt.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? CEO's verwachten van werknemers dat ze zich laten vaccineren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV