Meesterkok Rudolph van Veen geeft demonstratie in HLF8 (video)

Meesterkok Rudolph van Veen geeft demonstratie in HLF8 (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van HLF8 van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Meesterkok Rudolph van Veen geeft demonstratie in <em>HLF8</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van HLF8 van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Meesterkok Rudolph van Veen vertelt in geuren en kleuren over zijn ervaring als jonge kok. Daarbij neemt hij iedereen in de uitzending mee in zijn verhaal. ''Dit is wat Cas Spijkers altijd deed in de keuken.'' HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Meesterkok Rudolph van Veen geeft demonstratie in HLF8 (video)

Meesterkok Rudolph van Veen vertelt in geuren en kleuren over zijn ervaring als jonge kok. Daarbij neemt hij iedereen in de uitzending mee in zijn verhaal. ''Dit is wat Cas Spijkers altijd deed in de keuken.''

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Meesterkok Rudolph van Veen geeft demonstratie in HLF8 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV