Op1: Tineke de Nooij spreekt met lang verloren vriendin Jomanda

Op1: Tineke de Nooij spreekt met lang verloren vriendin Jomanda

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Tineke de Nooij spreekt met lang verloren vriendin <em>Jomanda</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Voor een nieuwe serie ging presentatrice Tineke de Nooij op zoek naar Jomanda. Een oude vriendin en de sensatie van de jaren '90. Bij Op1 vertelt ze hoe dat is gegaan en deelt ze een preview van de documentaireserie. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Tineke de Nooij spreekt met lang verloren vriendin Jomanda

Voor een nieuwe serie ging presentatrice Tineke de Nooij op zoek naar Jomanda. Een oude vriendin en de sensatie van de jaren '90. Bij Op1 vertelt ze hoe dat is gegaan en deelt ze een preview van de documentaireserie.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Tineke de Nooij spreekt met lang verloren vriendin Jomanda of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV