Frits Sissing geniet van naaktshoot met Playboy-model: "Ik krijg het er warm van!"

Frits Sissing geniet van naaktshoot met Playboy-model: "Ik krijg het er warm van!"

In Het Perfecte Plaatje had Frits Sissing de tijd van zijn leven bij de naaktshoot. Hij mocht een professioneel Playboy-model fotograferen en kon zijn geluk niet op. In eerste instantie was het echter even wennen: "Ik krijg het er warm van!"

Lees verder onder de video.

<em>Frits Sissing</em> geniet van naaktshoot met <em>Playboy</em>-model: &quot;Ik krijg het er warm van!&quot; In Het Perfecte Plaatje had Frits Sissing de tijd van zijn leven bij de naaktshoot. Hij mocht een professioneel Playboy-model fotograferen en kon zijn geluk niet op. In eerste instantie was het echter even wennen: "Ik krijg het er warm van!" Lees verder onder de video. Broekje uitDe BN'ers in Het Perfecte Plaatje fotograferen hun naaktmodellen in een loods vol autobanden. Daar probeert Sissing het eerst nog een beetje bescheiden te houden, door zijn model een kanten slip te laten dragen: "Ik vind dat net wat chiquer dan helemaal naakt, volgens mij." Die principes gooit hij echter al snel overboord. "Even zonder het broekje!" Tja, als je de kans krijgt... Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hierboven. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Frits Sissing geniet van naaktshoot met Playboy-model: "Ik krijg het er warm van!"

Broekje uit
De BN'ers in Het Perfecte Plaatje fotograferen hun naaktmodellen in een loods vol autobanden. Daar probeert Sissing het eerst nog een beetje bescheiden te houden, door zijn model een kanten slip te laten dragen: "Ik vind dat net wat chiquer dan helemaal naakt, volgens mij." Die principes gooit hij echter al snel overboord. "Even zonder het broekje!" Tja, als je de kans krijgt...

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hierboven.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frits Sissing geniet van naaktshoot met Playboy-model: "Ik krijg het er warm van!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV