Schokkende wending in Het Perfecte Plaatje: John Heitinga verlaat het programma

Schokkende wending in Het Perfecte Plaatje: John Heitinga verlaat het programma

Schokkende wending in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: John Heitinga verlaat het programma Woensdagavond vond er een schokkende wending plaats in Het Perfecte Plaatje, iets dat nog nooit eerder is voorgekomen. John Heitinga maakte de beste foto's van de aflevering, maar besluit toch vrijwillig te vertrekken. Het heeft allemaal te maken met de kans die Ajax hem biedt: hij wordt overgeheveld van de jeugd naar het hoofdtrainerschap bij Jong Ajax. De kandidaten zijn in shock, maar sommigen zullen opgelucht ademhalen; zij hoeven niet naar huis. Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hierboven. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Schokkende wending in Het Perfecte Plaatje: John Heitinga verlaat het programma

Woensdagavond vond er een schokkende wending plaats in Het Perfecte Plaatje, iets dat nog nooit eerder is voorgekomen. John Heitinga maakte de beste foto's van de aflevering, maar besluit toch vrijwillig te vertrekken. Het heeft allemaal te maken met de kans die Ajax hem biedt: hij wordt overgeheveld van de jeugd naar het hoofdtrainerschap bij Jong Ajax. De kandidaten zijn in shock, maar sommigen zullen opgelucht ademhalen; zij hoeven niet naar huis.

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hierboven.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schokkende wending in Het Perfecte Plaatje: John Heitinga verlaat het programma of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV