Het Perfecte Plaatje: Bridget Maasland geïrriteerd door Tijl Beckand

Het Perfecte Plaatje: Bridget Maasland geïrriteerd door Tijl Beckand

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Bridget Maasland geïrriteerd door Tijl Beckand Voor de traditionele naaktshoot in Het Perfecte Plaatje roept Bridget Maasland de hulp van Tijl Beckand in. Hij moet Bridgets naaktmodel met water besprenkelen, maar maakt hem ondertussen aan het lachen met opmerkingen over de videoclip van 'Express Yourself' van Madonna. Daar is Bridget echter niet van gediend: "Mag ik even één seconde dat hij niet lacht? Want jij doet altijd zo grappig en dan gaat hij lachen!" Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hierboven. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Het Perfecte Plaatje: Bridget Maasland geïrriteerd door Tijl Beckand

Voor de traditionele naaktshoot in Het Perfecte Plaatje roept Bridget Maasland de hulp van Tijl Beckand in. Hij moet Bridgets naaktmodel met water besprenkelen, maar maakt hem ondertussen aan het lachen met opmerkingen over de videoclip van 'Express Yourself' van Madonna. Daar is Bridget echter niet van gediend: "Mag ik even één seconde dat hij niet lacht? Want jij doet altijd zo grappig en dan gaat hij lachen!"

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje hierboven.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje: Bridget Maasland geïrriteerd door Tijl Beckand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV