De Grote Klimaatkwis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Grote Klimaatkwis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Grote Klimaatkwis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Net als vorig jaar test presentator Harm Edens de kennis van twee teams van BN'ers over klimaatverandering in De Grote Klimaatkwis. ThuisDeze humoristische spelshow heeft als credo: er is van alles wat je zélf kunt doen in de strijd tegen klimaatverandering. Twee panels spelen de quiz met vragen over onderwerpen waar iedereen thuis mee te maken heeft: Presentatrice Evi Hanssen Comedian Howard Komproe Radiopresentator Mischa Blok Tv-kok Sandra Ysbrandy Presentator en acteur Patrick Martens Basketbalster Chatilla van Grinsven WateroverlastWetenschapsjournalist Anna Gimbrère laat de nieuwste ontwikkelingen zien op het gebied van vervoer, landbouw en bijvoorbeeld het tegengaan van wateroverlast, ook in je eigen tuin. BomenMet elke vraag zijn bomen te verdienen. Welk panel weet het meest over de staat van het klimaat en mag straks zijn eigen bos gaan planten? EenVandaag: klimaatverandering heeft invloed op de Waddenzee Bekijk deze video » Dijkgraaf Patrick van der Broeck bij Op1: "Moeten niet tegen, maar mét de natuur werken" Bekijk deze video » Video: kunstwerk verdrinkende vrouw in Bilbao moet mensen aan het denken zetten Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Net als vorig jaar test presentator Harm Edens de kennis van twee teams van BN'ers over klimaatverandering in De Grote Klimaatkwis.

Thuis
Deze humoristische spelshow heeft als credo: er is van alles wat je zélf kunt doen in de strijd tegen klimaatverandering. Twee panels spelen de quiz met vragen over onderwerpen waar iedereen thuis mee te maken heeft:

  • Presentatrice Evi Hanssen
  • Comedian Howard Komproe
  • Radiopresentator Mischa Blok
  • Tv-kok Sandra Ysbrandy
  • Presentator en acteur Patrick Martens
  • Basketbalster Chatilla van Grinsven

Wateroverlast
Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère laat de nieuwste ontwikkelingen zien op het gebied van vervoer, landbouw en bijvoorbeeld het tegengaan van wateroverlast, ook in je eigen tuin.

Bomen
Met elke vraag zijn bomen te verdienen. Welk panel weet het meest over de staat van het klimaat en mag straks zijn eigen bos gaan planten?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Grote Klimaatkwis gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV