Docu Amsterdam is nog niet jarig gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Amsterdam is nog niet jarig gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Amsterdam is nog niet jarig gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze documentaire onderzoeken de makers de dreiging van het afbrokkelen van Amsterdam. Wat moet er gebeuren om de stad van de ondergang te redden? VerjaardagIn 2025 bestaat Amsterdam 750 jaar. Een verjaardag die groots gevierd zal worden en internationaal aandacht zal krijgen. BedreigdOnze hoofdstad Amsterdam is een van de mooiste steden ter wereld. Maar de stad wordt bedreigd, de kades en bruggen staan op instorten. Het is alsof de Eiffeltoren verroest, het Colosseum afbrokkelt of de Tower Bridge wankelt. TijIs het tij nog te keren of gaat de binnenstad eraan? Wat moet er gebeuren om Amsterdam van de ondergang te redden? EenVandaag: waarom liep Peter R. de Vries onbeschermd door het centrum van Amsterdam? Bekijk deze video » Video: Khalid & Sophie op bezoek bij egelopvang in Amsterdam Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze documentaire onderzoeken de makers de dreiging van het afbrokkelen van Amsterdam. Wat moet er gebeuren om de stad van de ondergang te redden?

Verjaardag
In 2025 bestaat Amsterdam 750 jaar. Een verjaardag die groots gevierd zal worden en internationaal aandacht zal krijgen.

Bedreigd
Onze hoofdstad Amsterdam is een van de mooiste steden ter wereld. Maar de stad wordt bedreigd, de kades en bruggen staan op instorten. Het is alsof de Eiffeltoren verroest, het Colosseum afbrokkelt of de Tower Bridge wankelt.

Tij
Is het tij nog te keren of gaat de binnenstad eraan? Wat moet er gebeuren om Amsterdam van de ondergang te redden?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Amsterdam is nog niet jarig gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV