Zien: Edwin Winkels beweert dat Ronald Koeman opgevolgd wordt door Xavi

Zien: Edwin Winkels beweert dat Ronald Koeman opgevolgd wordt door Xavi

Het bestuur van FC Barcelona heeft de knoop eindelijk doorgehakt: Ronald Koeman moet vertrekken als hoofdtrainer bij de club. De teleurstellende nederlaag tegen Rayo Vallecano was de spreekwoordelijke druppel die de emmer deed overlopen. Maar wie moet Koeman opvolgen? Edwin Winkels heeft het antwoord.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Edwin Winkels</em> beweert dat Ronald Koeman opgevolgd wordt door <em>Xavi</em> Het bestuur van FC Barcelona heeft de knoop eindelijk doorgehakt: Ronald Koeman moet vertrekken als hoofdtrainer bij de club. De teleurstellende nederlaag tegen Rayo Vallecano was de spreekwoordelijke druppel die de emmer deed overlopen. Maar wie moet Koeman opvolgen? Edwin Winkels heeft het antwoord. Lees verder onder de video. ClubicoonBarça lijkt toch weer een nieuw clubicoon te willen belasten met het leiderschap over een gemankeerde selectie, want Xavi Hernández lijkt de favoriet om Ronald Koeman op te volgen. Xavi heeft in het verleden zelf nog gespeeld met huidige spelers als Gerard Piqué en Sergio Busquets. Xavi is momenteel nog trainer in Qatar, en zal dus niet voor "een kwartje of een dubbeltje" bij Barcelona gaan trainen. Bekijk de video uit de ochtendshow van Veronica Inside hierboven. Bekijk ook Samenvatting FC Barcelona - Real Madrid (El Clásico, La Liga) Bekijk deze video » Zien: Ronald Koeman aangevallen door woedende FC Barcelona-fans bij Camp Nou Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Clubicoon
Barça lijkt toch weer een nieuw clubicoon te willen belasten met het leiderschap over een gemankeerde selectie, want Xavi Hernández lijkt de favoriet om Ronald Koeman op te volgen. Xavi heeft in het verleden zelf nog gespeeld met huidige spelers als Gerard Piqué en Sergio Busquets. Xavi is momenteel nog trainer in Qatar, en zal dus niet voor "een kwartje of een dubbeltje" bij Barcelona gaan trainen.

Bekijk de video uit de ochtendshow van Veronica Inside hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Edwin Winkels beweert dat Ronald Koeman opgevolgd wordt door Xavi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV