Samenvatting O.S.S. '20 - FC Twente (KNVB Beker)

Samenvatting O.S.S. '20 - FC Twente (KNVB Beker)

Samenvatting <em>O.S.S. '20 - FC Twente</em> (KNVB Beker) Dat amateurclubs goed voor de dag kunnen komen in het bekertoernooi, was al langer bekend. Toch had FC Twente woensdagavond de grootste moeite om O.S.S. '20 uit Oss te verslaan. De Enschedeërs kwamen in de vijftiende minuut weliswaar op voorsprong door Ramiz Zerrouki, maar daar bleef het lange tijd bij. Pas in de blessuretijd van de wedstrijd, in de 93ste minuut, viel de bevrijdende 0-2 - opnieuw van Zerrouki. Bekijk de samenvatting van O.S.S. '20 - FC Twente hierboven. Bekijk ook Samenvatting NAC Breda - VVV-Venlo (KNVB Beker) Bekijk deze video » Samenvatting FC Groningen - Helmond Sport (KNVB Beker) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting O.S.S. '20 - FC Twente (KNVB Beker)

Dat amateurclubs goed voor de dag kunnen komen in het bekertoernooi, was al langer bekend. Toch had FC Twente woensdagavond de grootste moeite om O.S.S. '20 uit Oss te verslaan. De Enschedeërs kwamen in de vijftiende minuut weliswaar op voorsprong door Ramiz Zerrouki, maar daar bleef het lange tijd bij. Pas in de blessuretijd van de wedstrijd, in de 93ste minuut, viel de bevrijdende 0-2 - opnieuw van Zerrouki.

Bekijk de samenvatting van O.S.S. '20 - FC Twente hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting O.S.S. '20 - FC Twente (KNVB Beker) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV