LuckyTV: kogelstoter Ferry onthult: ‘Ik val op oudere creatieve vrouwen’

LuckyTV: kogelstoter Ferry onthult: ‘Ik val op oudere creatieve vrouwen’

In LuckyTV heeft kogelstoter Ferry een persoonlijke boodschap die hij met de rest van de wereld wil delen. Het gaat om zijn seksuele voorkeur.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: kogelstoter Ferry onthult: ‘Ik val op oudere creatieve vrouwen’ In LuckyTV heeft kogelstoter Ferry een persoonlijke boodschap die hij met de rest van de wereld wil delen. Het gaat om zijn seksuele voorkeur. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Ferry is trots“Ik val op wat oudere, creatieve vrouwen”, bekent Ferry. “Dat is iets waar in mijn tak van sport niet makkelijk over gepraat wordt. Maar het hoort bij wie ik ben. En daar ben ik gewoon trots op.” Ferry wil ook iedereen bedanken voor alle steunbetuigingen. Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. LuckyTV bespreekt het nieuws met Max Verstappen: "Katja Schuurman neemt sabbatical" Bekijk deze video » LuckyTV: woedende kippen demonstreren tegen Carola Schouten en ophokplicht Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: kogelstoter Ferry onthult: ‘Ik val op oudere creatieve vrouwen’

Ferry is trots
“Ik val op wat oudere, creatieve vrouwen”, bekent Ferry. “Dat is iets waar in mijn tak van sport niet makkelijk over gepraat wordt. Maar het hoort bij wie ik ben. En daar ben ik gewoon trots op.” Ferry wil ook iedereen bedanken voor alle steunbetuigingen.

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: kogelstoter Ferry onthult: ‘Ik val op oudere creatieve vrouwen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV