Jinek: Rijksmuseum ontdekt historische familiefoto Beau van Erven Dorens

Jinek: Rijksmuseum ontdekt historische familiefoto Beau van Erven Dorens

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Beau van Erven Dorens heeft een bijzonder bericht gekregen van het Amsterdamse Rijksmuseum, zo vertelt de presentator bij Jinek. Er is namelijk een hele oude afbeelding gevonden van een ver familielid.

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em>: Rijksmuseum ontdekt historische familiefoto Beau van Erven Dorens Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Beau van Erven Dorens heeft een bijzonder bericht gekregen van het Amsterdamse Rijksmuseum, zo vertelt de presentator bij Jinek. Er is namelijk een hele oude afbeelding gevonden van een ver familielid. Lees verder onder de video. Beau vertelt over voorvader WalterConservator Hans Rooseboom ontdekte de foto, die is gemaakt tussen 1852 en 1860 in San Francisco. Het is een zeer bijzondere afbeelding, het is namelijk één van de oudste fotoportretten van een Nederlander in de Verenigde Staten. Beau vertelt meer over deze foto van zijn voorvader Walter en zijn familiegeschiedenis. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Rijksmuseum ontdekt historische familiefoto Beau van Erven Dorens

Beau vertelt over voorvader Walter
Conservator Hans Rooseboom ontdekte de foto, die is gemaakt tussen 1852 en 1860 in San Francisco. Het is een zeer bijzondere afbeelding, het is namelijk één van de oudste fotoportretten van een Nederlander in de Verenigde Staten. Beau vertelt meer over deze foto van zijn voorvader Walter en zijn familiegeschiedenis.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Rijksmuseum ontdekt historische familiefoto Beau van Erven Dorens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV