Jinek: Teun van de Keuken over ‘tampon van edelsteen’ die levensvreugde zou brengen

Jinek: Teun van de Keuken over ‘tampon van edelsteen’ die levensvreugde zou brengen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Keuringsdienst Van Waarde staat vanavond in het teken van edelstenen die worden verkocht, door onder meer de zusjes Van Lexmond, die allerlei magische krachten zouden hebben. Teun van de Keuken vertelt bij Jinek over een bijzonder exemplaar.

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em>: Teun van de Keuken over ‘tampon van edelsteen’ die levensvreugde zou brengen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Keuringsdienst Van Waarde staat vanavond in het teken van edelstenen die worden verkocht, door onder meer de zusjes Van Lexmond, die allerlei magische krachten zouden hebben. Teun van de Keuken vertelt bij Jinek over een bijzonder exemplaar. Lees verder onder de video. ‘Stop ‘m in je yoni en dan krijg je levensvreugde’“Het is zeg maar een tampon van edelsteen, zodat je hem er ook weer uit kan trekken, uit je yoni, je yoni is dus je vagina”, vertelt Van de Keuken. Deze steen zou van alles kunnen, zoals herstel van weefsel, versterkt je zenuwstelsel, deze zou ook nog eens vreugde en harmonie brengen. “Je stopt ‘m in je yoni en dan krijg je levensvreugde”, aldus Teun van de Keuken. Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Teun van de Keuken over ‘tampon van edelsteen’ die levensvreugde zou brengen

‘Stop ‘m in je yoni en dan krijg je levensvreugde’
“Het is zeg maar een tampon van edelsteen, zodat je hem er ook weer uit kan trekken, uit je yoni, je yoni is dus je vagina”, vertelt Van de Keuken. Deze steen zou van alles kunnen, zoals herstel van weefsel, versterkt je zenuwstelsel, deze zou ook nog eens vreugde en harmonie brengen. “Je stopt ‘m in je yoni en dan krijg je levensvreugde”, aldus Teun van de Keuken.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Teun van de Keuken over ‘tampon van edelsteen’ die levensvreugde zou brengen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV