Jinek: NPB over bedreiging Koevermans (Feyenoord): 'Harde kern bijna zware misdaad'

Jinek: NPB over bedreiging Koevermans (Feyenoord): 'Harde kern bijna zware misdaad'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Mark Koevermans is gestopt als algemeen directeur van Feyenoord vanwege ernstige bedreigingen. Jan Struijs van de Nederlandse Politiebond vertelt bij Jinek dat de politie weet uit welke hoek deze dreiging komt. “De politie is er heel druk mee. En geloof me, er gaat best wel nieuws over komen te zijner tijd”, zegt Struijs, die ook vertelt dat er meerdere harde kernen zijn bij de Rotterdamse voetbalclub. “Het is bijna al, het is zware misdaad. Ze hebben afgesproken, wat er ook gebeurt, we zorgen dat de buitenkant niet weet wat wij aan het doen zijn.”

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: NPB over bedreiging Koevermans (Feyenoord): 'Harde kern bijna zware misdaad' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Mark Koevermans is gestopt als algemeen directeur van Feyenoord vanwege ernstige bedreigingen. Jan Struijs van de Nederlandse Politiebond vertelt bij Jinek dat de politie weet uit welke hoek deze dreiging komt. “De politie is er heel druk mee. En geloof me, er gaat best wel nieuws over komen te zijner tijd”, zegt Struijs, die ook vertelt dat er meerdere harde kernen zijn bij de Rotterdamse voetbalclub. “Het is bijna al, het is zware misdaad. Ze hebben afgesproken, wat er ook gebeurt, we zorgen dat de buitenkant niet weet wat wij aan het doen zijn.” Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: NPB over bedreiging Koevermans (Feyenoord): 'Harde kern bijna zware misdaad'


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: NPB over bedreiging Koevermans (Feyenoord): 'Harde kern bijna zware misdaad' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV