Özcan Akyol in Jinek: ‘Ouders waren zeikerds, kreeg soms pak slaag om niks’

Özcan Akyol in Jinek: ‘Ouders waren zeikerds, kreeg soms pak slaag om niks’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Volkskrant-journalist Anna van den Breemer heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de opvoeding van kinderen. Zelf heeft ze twee kinderen samen met Özcan Akyol, die ook aan tafel zit bij Jinek. “Mijn ouders waren enorme zeikerds, als ik niet luisterde kreeg ik een pak slaag”, vertelt Eus. “Soms ook om helemaal niks.”

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Özcan Akyol in <em>Jinek</em>: ‘Ouders waren zeikerds, kreeg soms pak slaag om niks’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Volkskrant-journalist Anna van den Breemer heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de opvoeding van kinderen. Zelf heeft ze twee kinderen samen met Özcan Akyol, die ook aan tafel zit bij Jinek. “Mijn ouders waren enorme zeikerds, als ik niet luisterde kreeg ik een pak slaag”, vertelt Eus. “Soms ook om helemaal niks.” Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Özcan Akyol in Jinek: ‘Ouders waren zeikerds, kreeg soms pak slaag om niks’


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Özcan Akyol in Jinek: ‘Ouders waren zeikerds, kreeg soms pak slaag om niks’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV