Ranking The Stars: Gaby Blaaser over Willie Wartaal: 'Klit schiet naar binnen'

Ranking The Stars: Gaby Blaaser over Willie Wartaal: 'Klit schiet naar binnen'

In Ranking The Stars gaat het er hard aan toe dit seizoen. In Shownieuws is een fragment te zien waarin Willie Wartaal en Gaby Blaaser elkaar snoeihard dissen als het gaat om mogelijke prestaties in bed.

Lees verder onder de video.

<em>Ranking The Stars</em>: Gaby Blaaser over Willie Wartaal: 'Klit schiet naar binnen' In Ranking The Stars gaat het er hard aan toe dit seizoen. In Shownieuws is een fragment te zien waarin Willie Wartaal en Gaby Blaaser elkaar snoeihard dissen als het gaat om mogelijke prestaties in bed. Lees verder onder de video. Gaby: ‘Klit schiet naar binnen’De vraag die wordt gesteld in het programma is wie voor het meeste vuurwerk zorgt in bed. Gaby vertelt dat ze Willie niet hoog heeft zitten. “Bij die gedachte schiet de welbekende klit van mij toch wel naar binnen.” Maar de rapper slaat met zijn oordeel over Gaby hard terug. “Ziet er leuk uit, is waarschijnlijk niks.” Bekijk het fragment van Ranking The Stars in de video van Shownieuws hierboven. Ranking the Stars is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Ranking the Stars terugkijken via Gids.tv. ZIEN: Gaby Blaaser dist Rob Geus in nieuw seizoen Ranking the Stars Bekijk deze video » Gaby Blaaser krijgt 10 dickpics per dag: "Rob Geus moet ermee stoppen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Ranking The Stars: Gaby Blaaser over Willie Wartaal: 'Klit schiet naar binnen'

Gaby: ‘Klit schiet naar binnen’
De vraag die wordt gesteld in het programma is wie voor het meeste vuurwerk zorgt in bed. Gaby vertelt dat ze Willie niet hoog heeft zitten. “Bij die gedachte schiet de welbekende klit van mij toch wel naar binnen.” Maar de rapper slaat met zijn oordeel over Gaby hard terug. “Ziet er leuk uit, is waarschijnlijk niks.”

Bekijk het fragment van Ranking The Stars in de video van Shownieuws hierboven.

Ranking the Stars is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Ranking the Stars terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ranking The Stars: Gaby Blaaser over Willie Wartaal: 'Klit schiet naar binnen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV