Het Perfecte Plaatje: Ruth Jacott dacht op dag 1 al te worden weggestuurd

Het Perfecte Plaatje: Ruth Jacott dacht op dag 1 al te worden weggestuurd

Ruth Jacott is in Het Perfecte Plaatje door het oog van de naald gekropen. Doordat John Heitinga zelf besloot uit de fotowedstrijd te stappen, mocht (de slechtste) Ruth nog even blijven. En de zangeres is dolblij, maar ook verbaasd. “Vanaf dag 1 had ik al verwacht: je wordt naar huis gestuurd. John naar huis en ik mag blijven: cadeautje van God. Dank jullie wel!”

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje in de video van RTL Boulevard hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Ruth Jacott dacht op dag 1 al te worden weggestuurd Ruth Jacott is in Het Perfecte Plaatje door het oog van de naald gekropen. Doordat John Heitinga zelf besloot uit de fotowedstrijd te stappen, mocht (de slechtste) Ruth nog even blijven. En de zangeres is dolblij, maar ook verbaasd. “Vanaf dag 1 had ik al verwacht: je wordt naar huis gestuurd. John naar huis en ik mag blijven: cadeautje van God. Dank jullie wel!” Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje in de video van RTL Boulevard hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Zien: Georgina Verbaan mega enthousiast over naaktshoot in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Frits Sissing geniet van naaktshoot met Playboy-model: "Ik krijg het er warm van!" Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Ruth Jacott dacht op dag 1 al te worden weggestuurd


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje: Ruth Jacott dacht op dag 1 al te worden weggestuurd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV