De Grote Kleine Treinencompetitie: ‘Even niet aan de tafel stoten!’

De Grote Kleine Treinencompetitie: ‘Even niet aan de tafel stoten!’

In De Grote Kleine Treinencompetitie doen de bouwers er alles aan om de treinbaan er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Maar dat niet alleen, ook op technisch gebied moet alles helemaal in orde zijn. Anders is de kans op de titel van de beste modeltreinbouwer verkeken. En soms zorgt het voor wat stress onder de kandidaten. “Even niet aan de tafel stoten!”

Bekijk de video van De Grote Kleine Treinencompetitie hieronder.

De Grote Kleine Treinencompetitie is elke woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Grote Kleine Treinencompetitie</em>: ‘Even niet aan de tafel stoten!’ In De Grote Kleine Treinencompetitie doen de bouwers er alles aan om de treinbaan er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Maar dat niet alleen, ook op technisch gebied moet alles helemaal in orde zijn. Anders is de kans op de titel van de beste modeltreinbouwer verkeken. En soms zorgt het voor wat stress onder de kandidaten. “Even niet aan de tafel stoten!” Bekijk de video van De Grote Kleine Treinencompetitie hieronder. De Grote Kleine Treinencompetitie is elke woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv. Video: André van Duin komt met De grote kleine treinencompetie Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Grote Kleine Treinencompetitie: ‘Even niet aan de tafel stoten!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV