Lieke van Lexmond baalt van Keuringsdienst Van Waarde: ‘Ze willen media bereiken’

Lieke van Lexmond baalt van Keuringsdienst Van Waarde: ‘Ze willen media bereiken’

Vanavond richt de Keuringsdienst Van Waarde zich op de edelstenen die allerlei helende krachten zouden hebben, zo ook op de producten die Lieke van Lexmond namens de Moonsisters verkoopt. En de presentatrice is hier bepaald niet blij mee. Het programma ontdekte namelijk dat in ieder geval twee stenen van de Moonsisters nep zijn.

Lees verder onder de video.

Lieke van Lexmond baalt van <em>Keuringsdienst Van Waarde</em>: ‘Ze willen media bereiken’ Vanavond richt de Keuringsdienst Van Waarde zich op de edelstenen die allerlei helende krachten zouden hebben, zo ook op de producten die Lieke van Lexmond namens de Moonsisters verkoopt. En de presentatrice is hier bepaald niet blij mee. Het programma ontdekte namelijk dat in ieder geval twee stenen van de Moonsisters nep zijn. Lees verder onder de video. 'Keuringsdienst Van Waarde krijgt waarschijnlijk meer kijkers'“Ten eerste wil ik benadrukken dat wij zelf zijn voorgelogen en dat het om een hele kleine oplage gaat van twee verschillende soorten steentjes. En niet dat wij het niet verschrikkelijk vinden, maar wel om aan te geven dat tegenwoordig alles wat wij met Moonsisters doen, dat ligt onder een enorm vergrootglas”, aldus Lieke in RTL Boulevard. Volgens Lieke gaat het om ‘aannames’ van de Keuringsdienst Van Waarde, maar ze geeft wel toe dat ze gelijk hebben. “Maar het is natuurlijk wel een beetje media wat ze willen bereiken en dat lukt ze, want we zitten hier nu weer over te praten en ze hebben morgen waarschijnlijk meer kijkers dan normaal.” Bekijk het fragment van RTL Boulevard in de video hierboven. Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Keuringsdienst van waarde geeft Lieke van Lexmond wind van voren: ''Neppe edelstenen'' Bekijk deze video » Jinek: Teun van de Keuken over ‘tampon van edelsteen’ die levensvreugde zou brengen Bekijk deze video »
TV :
Lieke van Lexmond baalt van Keuringsdienst Van Waarde: ‘Ze willen media bereiken’

'Keuringsdienst Van Waarde krijgt waarschijnlijk meer kijkers'
“Ten eerste wil ik benadrukken dat wij zelf zijn voorgelogen en dat het om een hele kleine oplage gaat van twee verschillende soorten steentjes. En niet dat wij het niet verschrikkelijk vinden, maar wel om aan te geven dat tegenwoordig alles wat wij met Moonsisters doen, dat ligt onder een enorm vergrootglas”, aldus Lieke in RTL Boulevard. Volgens Lieke gaat het om ‘aannames’ van de Keuringsdienst Van Waarde, maar ze geeft wel toe dat ze gelijk hebben. “Maar het is natuurlijk wel een beetje media wat ze willen bereiken en dat lukt ze, want we zitten hier nu weer over te praten en ze hebben morgen waarschijnlijk meer kijkers dan normaal.”

Bekijk het fragment van RTL Boulevard in de video hierboven.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lieke van Lexmond baalt van Keuringsdienst Van Waarde: ‘Ze willen media bereiken’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV