Vincent Karremans over bedreigingen opgestapte Mark Koevermans: "Hooligans moeten gepakt worden"

Vincent Karremans over bedreigingen opgestapte Mark Koevermans: "Hooligans moeten gepakt worden"

Het lukt Rotterdam niet om grip te krijgen op een kleine groep hooligans. Zeker nu Feyenoord-directeur Mark Koevermans opstapt vanwege zeer ernstige bedreigingen is de vraag wie er nog bestuurder wil worden maar ook hoe wij de kleine groep aso's weer in toom krijgen.

Triest
"Het is echt heel triest dat een directeur van Feyenoord, omdat hij geïntimideerd wordt in zijn persoonlijke levenssfeer, er nu voor kiest om te stoppen met zijn baan", vertelt wethouder en locoburgemeester van Rotterdam Vincent Karremans in Goedemorgen Nederland.

Bekijk de WNL-video hieronder.

<em>Vincent Karremans</em> over bedreigingen opgestapte <em>Mark Koevermans</em>: &quot;Hooligans moeten gepakt worden&quot; Het lukt Rotterdam niet om grip te krijgen op een kleine groep hooligans. Zeker nu Feyenoord-directeur Mark Koevermans opstapt vanwege zeer ernstige bedreigingen is de vraag wie er nog bestuurder wil worden maar ook hoe wij de kleine groep aso's weer in toom krijgen. Triest"Het is echt heel triest dat een directeur van Feyenoord, omdat hij geïntimideerd wordt in zijn persoonlijke levenssfeer, er nu voor kiest om te stoppen met zijn baan", vertelt wethouder en locoburgemeester van Rotterdam Vincent Karremans in Goedemorgen Nederland. Bekijk de WNL-video hieronder. Bekijk ook Feyenoord-directeur Mark Koevermans stapt op: "Stenen door z'n ruiten!" (video) Bekijk deze video » Feyenoordfans zijn woest: "Straks bestaat de club niet meer!" (video) Bekijk deze video »
TV :
Vincent Karremans over bedreigingen opgestapte Mark Koevermans: "Hooligans moeten gepakt worden"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vincent Karremans over bedreigingen opgestapte Mark Koevermans: "Hooligans moeten gepakt worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV