Zien: Tranen van geluk in Je Huis op Orde

Zien: Tranen van geluk in Je Huis op Orde

Gisteren zagen we weer een gezin ontspullen met Viktor Brand. Bij het zien van het opgeruimde huis kreeg vader Emiel tranen van geluk. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Tranen van geluk in <em>Je Huis op Orde</em> Gisteren zagen we weer een gezin ontspullen met Viktor Brand. Bij het zien van het opgeruimde huis kreeg vader Emiel tranen van geluk. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Op ordeVader Emiel woont samen met zijn vier kinderen Sophie (4), Daan (10), Thom (12), Irene (14) en de hond in een prachtig huis in Velzen-Zuid. Door het co-ouderschap over de kinderen, de verantwoordelijkheid voor zijn drie fietsenwinkels en de liefde voor zijn nieuwe vriendin José komt hij niet toe aan het op orde houden van zijn huis. Bekijk het fragment waarin het huis weer op orde is hierboven. Het nieuwe programma Je huis op orde is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vader Emiel schrikt van loods vol spullen: "Heel veel" (Je Huis Op Orde) Bekijk deze video » Video: Je Huis Op Orde-team schrikt van puinhoop in garage: "Dit is wel ernstig" Bekijk deze video »

Op orde
Vader Emiel woont samen met zijn vier kinderen Sophie (4), Daan (10), Thom (12), Irene (14) en de hond in een prachtig huis in Velzen-Zuid. Door het co-ouderschap over de kinderen, de verantwoordelijkheid voor zijn drie fietsenwinkels en de liefde voor zijn nieuwe vriendin José komt hij niet toe aan het op orde houden van zijn huis. Bekijk het fragment waarin het huis weer op orde is hierboven.

Het nieuwe programma Je huis op orde is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tranen van geluk in Je Huis op Orde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV