Opa Dries Roelvink klaar voor kleinzoon: "Dave gaat een betere vader worden dan ik"

Opa Dries Roelvink klaar voor kleinzoon: "Dave gaat een betere vader worden dan ik"

Het is aftellen geblazen voor de Roelvinkjes. Elk moment kan er een nieuw familielid geboren worden en opa Dries Roelvink is er al helemaal klaar voor. Dit vertelt hij aan RTL Boulevard.

Betere vader
"Dave is redelijk nerveus en gaat niet meer ver van huis. Hij zou meteen appen als ze naar het ziekenhuis gaan", zegt Dries. "Ik denk dat Dave een goede vader gaat worden, een betere dan ik", voegt hij toe.

In de video hieronder vertelt Dries waarom Dave een betere vader zal zijn.

Opa <em>Dries Roelvink</em> klaar voor kleinzoon: &quot;Dave gaat een betere vader worden dan ik&quot; Het is aftellen geblazen voor de Roelvinkjes. Elk moment kan er een nieuw familielid geboren worden en opa Dries Roelvink is er al helemaal klaar voor. Dit vertelt hij aan RTL Boulevard. Betere vader"Dave is redelijk nerveus en gaat niet meer ver van huis. Hij zou meteen appen als ze naar het ziekenhuis gaan", zegt Dries. "Ik denk dat Dave een goede vader gaat worden, een betere dan ik", voegt hij toe. In de video hieronder vertelt Dries waarom Dave een betere vader zal zijn. Bekijk ook Dave Roelvink officieel vader ongeboren kindje: "Nog steeds geen rechten" (video) Bekijk deze video » Dries Roelvink over stijgende coronabesmettingen: ''Ik heb geen zin meer in mondkapjes'' Bekijk deze video »
TV :
Opa Dries Roelvink klaar voor kleinzoon: "Dave gaat een betere vader worden dan ik"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opa Dries Roelvink klaar voor kleinzoon: "Dave gaat een betere vader worden dan ik" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV