Zien: Kiest Larissa voor Mike of Jeroen in de finale van Celebrity Matchmakers?

Zien: Kiest Larissa voor Mike of Jeroen in de finale van Celebrity Matchmakers?

In het programma Celebrity Matchmakers proberen de cupido’s Donnie en Edson, Soundos en Rhimou en Pauline en Bo om de perfecte match voor influencer Larissa Bruin te vinden. Is dit gelukt? We zien het in de finale van de Videoland serie. Kiest Larissa voor Mike of voor Jeroen?

Lees verder onder de video.

Zien: Kiest Larissa voor Mike of Jeroen in de finale van <em>Celebrity Matchmakers</em>? In het programma Celebrity Matchmakers proberen de cupido’s Donnie en Edson, Soundos en Rhimou en Pauline en Bo om de perfecte match voor influencer Larissa Bruin te vinden. Is dit gelukt? We zien het in de finale van de Videoland serie. Kiest Larissa voor Mike of voor Jeroen? Lees verder onder de video. FinaleDe top 3 voor Larissa Bruin bestond uit: Kevin, Mike en Jeroen. Helaas moest Kevin de race verlaten. Mike en Jeroen vechten voor de bloedmooie Larissa. Bekijk hierboven een fragment uit de finale van Celebrity Matchmakers. Je kunt de leukste fragmenten van Celebrity Matchmakers terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kijk Celebrity Matchmakers nu op Videoland: Verpest Kevin het nu bij Larissa? Bekijk deze video » Mike scoort punten bij Larissa in de hottub (Celebrity Matchmakers) Bekijk deze video »

Finale
De top 3 voor Larissa Bruin bestond uit: Kevin, Mike en Jeroen. Helaas moest Kevin de race verlaten. Mike en Jeroen vechten voor de bloedmooie Larissa. Bekijk hierboven een fragment uit de finale van Celebrity Matchmakers.

Je kunt de leukste fragmenten van Celebrity Matchmakers terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kiest Larissa voor Mike of Jeroen in de finale van Celebrity Matchmakers? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV