Video: Paniek om koningin Elizabeth: Moeten we ons zorgen maken? (WNL)

Video: Paniek om koningin Elizabeth: Moeten we ons zorgen maken? (WNL)

Wereldwijd groeien de zorgen over de gezondheid van de 95-jarige koningin Elizabeth. De Britse tabloids raken er niet over uitgepraat. Omdat ze werd opgenomen in het ziekenhuis mistte Queen Elizabeth een belangrijke ceremonie in Noord-Ierland. Ook zal ze volgende week niet aanwezig zijn bij de VN-klimaatconferentie in Glasgow. "Maar eigenlijk weten we niet veel", vertelt hoofdredacteur Vorsten Justine Marcella in Goedemorgen Nederland.

Bekijk hieronder het WNL-fragment over de gezondheid van koningin Elizabeth.

Video: Paniek om <em>koningin Elizabeth</em>: Moeten we ons zorgen maken? (<em>WNL</em>) Wereldwijd groeien de zorgen over de gezondheid van de 95-jarige koningin Elizabeth. De Britse tabloids raken er niet over uitgepraat. Omdat ze werd opgenomen in het ziekenhuis mistte Queen Elizabeth een belangrijke ceremonie in Noord-Ierland. Ook zal ze volgende week niet aanwezig zijn bij de VN-klimaatconferentie in Glasgow. "Maar eigenlijk weten we niet veel", vertelt hoofdredacteur Vorsten Justine Marcella in Goedemorgen Nederland. Bekijk hieronder het WNL-fragment over de gezondheid van koningin Elizabeth. Bekijk ook Video: Queen Elizabeth opgenomen in ziekenhuis, wat is er aan de hand? Bekijk deze video » Britse koningin Elizabeth moet rust nemen: Wat is er aan de hand? Bekijk deze video »
TV :
Video: Paniek om koningin Elizabeth: Moeten we ons zorgen maken? (WNL)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Paniek om koningin Elizabeth: Moeten we ons zorgen maken? (WNL) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV