Diederik Jekel blikt vooruit op persconferentie: "Gevaccineerden vaker testen en thuiswerken"

Diederik Jekel blikt vooruit op persconferentie: "Gevaccineerden vaker testen en thuiswerken"

De ziekenhuizen liggen voor de zoveelste keer bomvol en het spoedberaad in Den Haag is in volle gang. Nederland kleurt weer rood op de wereldkaart en daarom liggen nieuwe strengere maatregelen op de loer. Diederik Jekel vertelt in RTL Boulevard wat we kunnen verwachten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Diederik Jekel</em> blikt vooruit op <em>persconferentie</em>: &quot;Gevaccineerden vaker testen en thuiswerken&quot; De ziekenhuizen liggen voor de zoveelste keer bomvol en het spoedberaad in Den Haag is in volle gang. Nederland kleurt weer rood op de wereldkaart en daarom liggen nieuwe strengere maatregelen op de loer. Diederik Jekel vertelt in RTL Boulevard wat we kunnen verwachten. Tekst gaat verder onder de video. Vaker testenEen groot deel van de Tweede Kamer stemt vooralsnog niet voor, maar het Kabinet worstelt wel met de vraag of we iedereen moeten belemmeren, of alleen de groep die er bewust voor kiest om zich niet te laten vaccineren. Diederik Jekel verwacht dat de maatregelen gaan meevallen, maar gevaccineerden zullen zich vaker moeten laten testen en dat thuiswerken wederom de nieuwe norm gaat worden. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Diederik Jekel blikt vooruit op persconferentie: "Gevaccineerden vaker testen en thuiswerken"

Vaker testen
Een groot deel van de Tweede Kamer stemt vooralsnog niet voor, maar het Kabinet worstelt wel met de vraag of we iedereen moeten belemmeren, of alleen de groep die er bewust voor kiest om zich niet te laten vaccineren. Diederik Jekel verwacht dat de maatregelen gaan meevallen, maar gevaccineerden zullen zich vaker moeten laten testen en dat thuiswerken wederom de nieuwe norm gaat worden.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Diederik Jekel blikt vooruit op persconferentie: "Gevaccineerden vaker testen en thuiswerken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV