Zien: Prinses Amalia in het geheim begonnen met stage in buitenland

Zien: Prinses Amalia in het geheim begonnen met stage in buitenland

Afgelopen zomer was het feest op Paleis Huis ten Bosch toen prinses Amalia cum laude slaagde op het VWO. Het is de prinses haar droom om na haar middelbare school stage te lopen bij 'gave bedrijven', maar corona leek roet in het eten te gooien. Na diep speurwerk van royaltyverslaggever Annemarie de Kunder blijkt nu dat onze kroonprinses toch bezig is met een stage in het buitenland.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Prinses Amalia</em> in het geheim begonnen met <em>stage in buitenland</em> Afgelopen zomer was het feest op Paleis Huis ten Bosch toen prinses Amalia cum laude slaagde op het VWO. Het is de prinses haar droom om na haar middelbare school stage te lopen bij 'gave bedrijven', maar corona leek roet in het eten te gooien. Na diep speurwerk van royaltyverslaggever Annemarie de Kunder blijkt nu dat onze kroonprinses toch bezig is met een stage in het buitenland. Tekst gaat verder onder de video. Buitenlandse stageRoyaltyverslaggever Annemarie de Kunder vertelt bij RTL Boulevard dat prinses Amalia niet stil zit. De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) wilde er niet veel over kwijt, maar onze prinses is daadwerkelijk bezig met een snuffelstage. Waar ze precies verblijft is niet duidelijk, landen die voorbijkomen zijn: Saba, Sint-Eustatius en Rwanda. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Prinses Amalia in het geheim begonnen met stage in buitenland

Buitenlandse stage
Royaltyverslaggever Annemarie de Kunder vertelt bij RTL Boulevard dat prinses Amalia niet stil zit. De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) wilde er niet veel over kwijt, maar onze prinses is daadwerkelijk bezig met een snuffelstage. Waar ze precies verblijft is niet duidelijk, landen die voorbijkomen zijn: Saba, Sint-Eustatius en Rwanda.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Prinses Amalia in het geheim begonnen met stage in buitenland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV